PROFIL

Smedefirmaet Metalmageren er stiftet i år 2000 af Rickard Rother, uddannet smed med videreuddannelse i restaurering og bygningsbevaring fra Raadvad Centeret, Danmark.

Metalmageren har speciale i restaurering og traditionelt smedearbejde ved hjælp af gamle teknikker. Vi er førende indenfor feltet.

Vi udfører også gerne moderne smede- og svejsearbejde. Vi har mange forskellige kunder i Danmark såvel som internationalt.

Fra arbejde i bl.a. England, Tyskland, Syrien, Turkmenistan, Norge og Sverige har firmaet et indgående kendskab til internationalt smedearbejde og de forskellige traditioner, metoder og teknikker, der bruges i andre lande.

Metalmageren er kendt for høj kvalitet, eget design, blik for detaljer og flotte resultater. Vi rådgiver gerne om muligheder og løsninger – og alle er velkomne til at henvende sig uanset omfanget og størrelsen på opgaven.

Metalmageren arbejder ud fra en grundlæggende idé om at bevare smedefagets tradition og erfaring. Det er samtidigt vores mål at videreudvikle og finde nye muligheder i faget. Smedning drejer sig således for os om, at vi med personligt og fagligt engagement, bidrager til et smedefag i stadig udvikling.

 

DET VI ARBEJDER MED:

RESTAURERING

ESSESMEDNING

BYGNINGSBEVARING

REPARATION AF STØBEJERN

KLEINSMEDEARBEJDE

SVEJSNING

RÅDGIVNING & TILSTANDSVURDERING